ساخت میز پرتاب توپ با محاسبات ریاضی

[ad_1]

محمد یزدانی نیکو، مدیر واحد فناور مزایای طرح میز ورزشی پرتاب توپ همراه با محاسبات ریاضی را علاوه بر ایجاد سرگرمی برای همه گروه سنی از نوجوان تا کهنسال افزایش دقت و تمرکز و سرعت، ایجاد اعتماد بنفس، افزایش تحرک، کسب هیجان، تقویت نیمکره راست و چپ، و کنترل سطح انرژی بدن برشمرد و گفت: این دستگاه حتی برای افراد معلول و بیماران مبتلا به آلزایمر و…نیز کارایی دارد و قابلیت‌های منحصر بفرد این دستگاه آموزشی ورزشی باعث می‌گردد که در حوزه درمان و آموزش بتواند بکار گرفته گردد. وی ادامه داد: کاهش فعالیت‌های روزمره افراد جامعه و افزایش استرس باعث مشکلات و بیماری‌های فراوانی شده که چنانچه این دستگاه مورد حمایت مسئولان ورزشی کشور قرار بگیرد می‌تواند در عرصه‌های ورزشی بسیار مفید و حتی اشتغالزا نیز باشد.

اولین هواپیمای عمودپرواز هیدروژنی دنیا رونمایی شد
شرکت هوانوردی سیریوس  اولین هواپیمای عمودپرواز هیدروژنی دنیا را  معرفی کرد.هواپیماهای عمودپرواز در چند سال اخیر اخبار زیادی را به خود اختصاص داده‌اند اما شرکت سیریوس به عنوان جدیدترین بازیگر در این کلاس با ایده‌ای متفاوت وارد میدان شده است. جت سیریوس که با همکاری سائوبر و بی‌ام‌و توسعه یافته به قوای محرکه هیدروژنی مجهز شده و قابل مقایسه با محصولات حاضر در این کلاس نیست. همان‌طور که می‌دانید اکثر هواپیماهای عمودپرواز معرفی شده از قوای محرکه برقی استفاده می‌کنند اما محصول سیریوس از هیدروژن به عنوان سوخت بهره می‌برد و اگرچه محصولات برقی و هیدروژنی از موتور برقی استفاده می‌کنند اما تفاوت‌های کلیدی بین آنها وجود دارد چراکه وسایل نقلیه برقی از باتری سود می‌برند درحالی‌که وسایل نقلیه هیدروژنی به سلول‌های سوخت مجهز هستند.

تنفس بهتر با فشار‌سنج هوشمند ایرانی
با تولید و تجاری‌سازی دستگاه کنترل‌کننده هوشمند فشار کاف لوله تراشه، مشکلات ونگرانی‌های ناشی از لوله‌گذاری بیماران بخش‌های تنفسی و مراقبت‌های ویژه کاهش یافت. به گزارش معاونت ‎علمی، فناوری واقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دستگاه گیج هوشمند و کنترل کننده فشار کاف لوله تراشه، یکی ازتجهیزات پرکاربرد درتجهیزات تنفسی و کمک تنفسی است که  واردات آن سالیانه میلیون‌ها دلار ارزبری به همراه دارد. این محصول حوزه سلامت قادربه اندازه‌گیری وکنترل فشار کاف لوله تراشه بیمار به صورت هوشمند خواهند بود.

تکنولوژی افزایش بازدهی خوراک دام  
یک شرکت دانش‌بنیان با تغییر ماهیت ترکیبات معدنی که به عنوان مکمل‌های معدنی در خوراک دام و طیور مورد استفاده قرار می‌گیرند، سبب افزایش بازدهی آنها برای جذب دربدن حیوانات می‌گردد. به گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اعلام کرد: محصولی درایران تولید شده است که تحت عنوان کیلاته موادمعدنی وبا کاربرددر صنعت دام و طیور است. ماهیت ترکیبات معدنی که به عنوان مکمل‌های معدنی درخوراک دام وطیور مثل گاو و گوسفند ومرغ‌های گوشتی و تخم‌گذار مورد استفاده قرار می‌گیرند، تغییر داده شده است و به شکل کاربردی در می آید و با این کار و زمانی که در ترکیب با یک پروتئین یا اسیدآمینه قرار می‌گیرند، میزان بازدهی آنها برای جذب در حیوان بالا می‌رود و به این طریق سطح انتظارات از آن مواد معدنی را افزایش می‌دهد. 

ساخت پمپ‌های چندفازی با سود ۴۰برابری  
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور گفت: پمپ‌های چندفازی با سودآوری ۴۰‌برابری دربخش نفت توسط شرکت‌های دانش بنیان ساخته شده است. «روح ا…دهقانی فیروزآبادی» اظهار داشت در خصوص سرمایه گذاری بار اول در حوزه نفت است که اثر ۴۰ برابری داشته و ۴۰ برابر سرمایه گذاری، بازگشت سرمایه داشته است. 

موفقیت گوگل درحل سوالات المپیاد ریاضی
گوگل می‌گویدکه سیستم هوش‌مصنوعی جدیدی ساخته است که می‌تواند مسائل هندسی را درسطح بهترین دانش‌آموزان دبیرستانی حل کند. هندسه یکی از کهن‌ترین شاخه‌های ریاضیات است اما مشخص شده که کار با آن برای سیستم‌های هوش مصنوعی دشوار است. آموزش آنها به دلیل کمبود داده‌ها دشوار بوده و موفقیت در این کار مستلزم ساختن سیستمی است که بتواند از پس چالش‌های منطقی دشوار برآید. به طور معمول،مهندسان چنین سیستم‌هایی را با استفاده از یادگیری ماشینی آموزش می‌دهند که عبارت است از ارائه داده‌هایی در خصوص نحوه اجرای موفقیت‌آمیز یک دستورالعمل تا بیاموزند چگونه این کار را انجام دهند، اما چنین استدلال‌‌ها و برهان‌های انسانی برای اثبات قضایا، به‌ویژه در هندسه، کم است. پژوهشگران می‌گویند که در عوض، برای ساختن سیستم جدید به نام آلفاجئومتری از رویکرد متفاوتی استفاده کردند. آنها در مقابل، از یک مدل زبانی استفاده کردند که قادر بود خود را با ترکیب میلیون‌ها قضیه و برهان‌های آن‌ قضایا آموزش دهد و سپس آن را با سیستمی ترکیب کردند که می‌تواند در مسائل چالش‌برانگیز نقاط شاخگی را جست‌وجو کند.  سازندگان آن ادعا می‌کنند که این سیستم در مجموع، بدون دخالت انسان قادر به یادگیری و سپس حل مسائل پیچیده هندسی است. آلفاجئومتری با۳۰ مسأله المپیاد جهانی ریاضی آزمایش شد؛ مسابقه‌ای‌ که در آن از دانش‌آموزان برگزیده دبیرستانی خواسته می‌گردد قضایای ریاضی را اثبات کنند. آلفاجئومتری توانست ۲۵ مورد از آنها را حل کند. این به مراتب بهتر ازبهترین روش پیشین است که تنها قادر به حل ۱۰مسأله بود و آن را به میانگین امتیاز مدال‌آور طلا که ۲۵/۹ قضیه را حل کرد، نزدیک می‌کند. به گفته پژوهشگران، این سیستم همچنین می‌توانست به روش‌هایی که انسان‌ها آن را درک می‌کردند، اثبات کند  و حتی نسخه جدیدی از یک قضیه را پیدا کرد.  در حال حاضر، این سیستم فقط در انواع خاصی از هندسه قابل‌استفاده است اما به گفته پژوهشگران، در نهایت می‌توان از آن در شاخه‌های مختلف ریاضیات استفاده کرد. درحالی که بیشتر تمرکز هیجان‌های اخیر هوش‌مصنوعی روی مدل‌های زبانی بزرگ مانند چت‌جی‌پی‌تی بوده است، دیپ‌مایند در درجه اول بر استفاده‌های عملی‌تر از هوش مصنوعی تمرکز کرده است. این پیشرفت‌های اخیر در پیش‌بینی آب‌وهوا و سایر بخش‌های ریاضیات را شامل می‌گردد. این پژوهش در مقاله جدیدی با عنوان «حل هندسه المپیاد بدون استدلال و برهان انسانی» که در نیچر منتشر شد، شرح داده شده است.

کامپوزیت دندانی ایران ساخته شد
محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید و تجاری‌سازی کامپوزیت دندانی حاوی نانوذرات شدند که به منظور جلوگیری از پوسیدگی دندان به ویژه در کودکان استفاده می‌گردد. به گفته وی، شیارهای دندان به ویژه در کودکان یکی از فضاهای آسیب‌پذیر و مستعد پوسیدگی است که با شیاربندی می‌توان مانع پوسیدگی شد. البته در بزرگسالان نیز این شیارها وجود دارد، اما عمق شیارها در کودکان بیشتر است. مواد رزینی تنها سطح شیار را می‌پوشاند ولی این کامپوزیت‌ها به عمق شیار نیز نفوذ کرده و آن را پر می‌کنند. در صورت عدم پرکردن این شیارها احتمال گیرکردن غذا در این شیارها و پوسیدگی دندان وجود دارد.

بومی‌سازی هواسازهای هایژنیک  
محصولات هواسازهای هایژنیک  پیش ازاین تمامی موارد مربوط به این دستگاه ازجمله قطعات وخود دستگاه ازخارج از کشور وارد می‌شد،  با تلاش محققان ایرانی بومی‌سازی کامل شده است. سید داوود موسوی مفخر ازمسئولان این پروژه افزود: در زمان کوتاهی به پروژه مدنظر کمک و هواسازها را تولید کردیم. پس از آن نیز با اکثر شرکت‌های داروسازی‌ ایرانی پروژه گرفته و در تمام پروژه های خاص آنان درحال فعالیت هستیم. 

ربات پوشیدنی کوهنوردی برای سالمندان  
پژوهشگران کره جنوبی نوعی ربات جدید توسعه داده اند که می تواند به سالمندان قدرت کوهنوردی بدهد. افراد سالمند و دارای ضعف عضلانی می توانند با این ربات کوهنوردی کرده و به انجام فعالیت های روزانه بپردازند. این وسیله کمکی می تواند کمبود قدرت عضلانی را در افراد مسن جبران کند‌.‌این فناوری نواورانه می تواند به بهبود و افزایش کیفیت زندگی سالمندان نیز کمک کند. این ربات درمرکز تحقیقات رباتیک هوشمند درکره جنوبی و به سرپرستی لی‌جونگ وون توسعه یافته است. این ربات با نام مون واک اومنی به معنی حمایت فعالانه از قدرت پا می‌تواند به افراد سالخورده کمک کند تا به راحتی برای صعود به قله کوه موفق شوند. در گذشته ربات‌های پوشیدنی گوناگونی توسعه یافته‌اند اما همگی به علت وزن زیاد دارای محدودیت‌هایی برای توانبخشی بیماران در محیط‌های سرپوشیده بوده اند. اما مون واک یک ربات پوشیدنی بسیار سبک با قابلیت پیش بینی حرکات کاربر است که می‌تواند به راحتی توسط افراد سالمند پوشیده گردد. هوش مصنوعی این ربات در لحظه راه رفتن کاربر را تحلیل کرده یط‌های گوناگون از جمله شیب‌های ملایم و مسیرهای صخره‌ای یک پشتیبانی ایمن و موثر را از عضلات به عمل می‌آورد. افراد استفاده کننده از این ربات توانستند کوهستان بوکانسان را با قابلیت اطمینان پشتیبانی عضلانی توسط ربات‌های پوشیدنی به راحتی بالا بروند.

تجهیز  گوگل کروم به هوش مصنوعی  
مرورگر گوگل کروم در به‌روزرسانی بعدی خود به هوش مصنوعی مجهز خواهد شد. طبق اعلام گوگل قرار است در این به‌روزرسانی از سه ویژگی هوش مصنوعی در کروم رونمایی گردد.سه ویژگی جدید مبتنی بر هوش مصنوعی به کروم در مک و ویندوز اضافه خواهد شد. یکی ازاین ویژگی ها قابلیت دریافت کمک در زمان نوشتن محتوا‌ست. کاربران در زمان نوشتن پیش‌نویس برخی از محتواها از قبیل ایمیل می توانند از دستیار هوش مصنوعی کمک بگیرند. همچنین یک دستیار نگارش داخلی نیز بi کاربران کمک می کند تا بتوانند محتواهای تجاری بنویسند یا بتوانند به نامه های خود به صورت مناسب و دوستانه پاسخ دهند. قراراست این قابلیت در یک نسخه آزمایشی از ماه آینده در کروم در اختیار کاربران قراربگیرد. این ویژگی با نام «به من در نوشتن کمک کن» در کلیک راست روی هر متن یا فیلدی وجود دارد. علاوه بر آن با قابلیت هوش مصنوعی می توان به سازماندهی تب ها و شخصی سازی مرورگرها نیز پرداخت. کاربران از این پس می توانند به‌صورت خودکار تب‌های باز شده را ساماندهی کنند. همچنین از ابن پس در صورت وجود تب‌های گروهی، عنوان و ایموجی هایی توسط کروم 
پیشنهاد داده می گردد. به این ترتیب پیدا کردن آنها آسان تر خواهد شد. 

هواوی اینترنت ماهواره‌ای شبیه استار لینک می‌سازد
هواوی قصد دارد با توسعه اینترنت ماهواره‌ای از شرکت‌های خارجی بی‌نیاز گردد. سرویس اینترنت این شرکت با عملکرد مشابه سرویس استارلینک در شرکت اسپیس ایکس توسعه خواهد یافت.هواوی از شرکت‌های مهم فناوری درجهان است که قصد دارد آزمایش شبکه اینترنتی ماهواره‌ای را همانند استارلینک درمدار پایین زمین آغاز کند. طبق گزارش‌های منتشر شده در آزمایشات هواوی احتمالاً سرویس های اینترنت ماهواره‌ای این شرکت می‌تواند با سرعتی معادل سرعت دانلود ۶۰۰ مگابیت بر ثانیه ارائه گردد.

تسخیر زمین با یک میلیارد ربات انسان‌ نما  
دیوید هلمز، بنیان‌گذار آزمایشگاه تحقیقات هوش‌مصنوعی «میدجورنی» چند روز قبل در پستی نوشته بود: ما باید منتظر یک میلیارد ر‌بات انسان‌نما در زمین در دهه ۲۰۴۰میلادی و صدها میلیارد ر‌بات در سراسر منظومه شمسی در دهه ۲۰۶۰ میلادی باشیم. ایلان ماسک از پیش‌بینی یکی دیگر از رهبران فناوری پشتیبانی کرد که طبق آن تا دو دهه دیگر یک میلیارد ر‌بات انسان‌نما روی زمین وجود خواهد داشت. دیوید هلمز، بنیان‌گذار آزمایشگاه تحقیقات هوش مصنوعی  میدجورنی چند روز قبل در پستی نوشته بود: ما باید منتظر یک میلیارد ر‌بات انسان‌نما در زمین در دهه ۲۰۴۰ میلادی و صدها میلیارد ر‌بات در سراسر منظومه شمسی در دهه ۲۰۶۰ میلادی باشیم. ماسک در پاسخ به او نوشت: به شرطی که پایه‌های تمدن با ثبات باشد، احتمالا چیزی شبیه این اتفاق می‌افتد. این درحالی است که تسلا، شرکت خودروسازی ایلان ماسک، نمونه اولیه از ر‌باتی انسان‌نما را ابداع کرده که می‌تواند کارهای مختلفی انجام دهد و اپتیموس نام دارد.
 
با ۲ دقیقه شارژ باتری ده ها سال روشن بمانید
محققان هاروارد نوعی باتری با آنود لیتیوم توسعه داده‌اند که دیگر مشکلات واکنش‌پذیری و انفجار باتری‌های لیتیومی گذشته را نخواهد داشت.درحالت کلی باتری‌های لیتیومی دارای پتانسیل بسیار زیادی برای ذخیره انرژی بوده وبا توجه به مقرون به‌صرفه بودن و قابلیت بازیافت نسبت به باتری‌های سنتی برتری دارند. یک باتری لیتیوم فلزی قادراست در صورت قرارگیری در لپ‌تاپ تنها در چند دقیقه شارژ شده و چرخه‌های شارژ طولانی مدت آن نیزمانع ازتخریب لپ‌تاپ خواهد شد. البته این باتری‌ها همیشه دارای مشکل واکنش پذیری بوده و آند لیتیوم فلزی ممکن است باعث انفجار گردد. ازاین رو درطول دهه‌های گذشته محققان برای حل این مشکل تلاش‌های بسیاری داشتند.اکنون محققان دانشکده مهندسی وعلوم کاربردی دانشگاه‌هاروارد در مقاله‌ای اعلام کرده‌اند موفق به حل مشکل واکنش‌پذیری عمومی آند لیتیوم فلزی شده‌اند. شین لیدان دانشیار این دانشکده فناوری جدید را مانند یک ترافل شکلاتی خوانده و گفته است دراین فناوری جدید فلز لیتیوم در اطراف ذرات سیلیکون مانند پوسته شکلات سخت در اطراف مغز فندق پیچیده خواهد شد. این محقق به همراه تیم خود در تحقیقات اخیر متوجه شد قرار دادن ذرات سیلیکونی در اندازه میکرون در داخل آند باعث می‌گردد تا اثر آبکاری کاهش پیدا کرده و ۸۰ درصد از ظرفیت این باتری ها نیز پس از ۶۰۰۰ چرخه شارژ حفظ گردد.

[ad_2]
منبع

درباره ی webmaster7

مطلب پیشنهادی

عکس | قدس شریف در اختیار مسلمانان قرار می‌گیرد و دنیای اسلام آزادی فلسطین را جشن خواهد گرفت

[ad_1] حساب ایکس (توییتر) Khamenei.ir دقایقی پیش جمله‌ای از رهبر معظم انقلاب را به زبان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *