زنجیره کامل حمایت | کاتالیزورهای کسب و کار  

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا جعفر، مدیر مرکز کارآفرینی پارک علم و فناوری شریف و عضو هیات رئیسه پارک علم و فناوری شریف  با اشاره به اینکه پارک‌های علم و فناوری باسابقه‌ترین بازیگران ‌فضای کارآفرینی و نوآوری هستند، گفت: این پارک‌ها ذیل برنامه چهارم توسعه کشور شکل گرفته‌اند.

وی درباره ویژگی‌هایی که سبب می‌گردد، پارک‌های علم و فناوری نسبت به دیگر بازیگران حوزه کارآفرینی متفاوت باشند، افزود: زنجیره حمایت کامل ویژگی قابل توجه پارک‌های علم و فناوری است که سبب می‌گردد، نسبت به دیگر بازیگران این حوزه موثرتر و قوی‌تر فعالیت کنند.

‌‌جعفر درباره حمایت‌هایی که در پارک‌های علم و فناوری از کسب و کارها انجام می‌گردد، عنوان کرد:‌‌ از شخصی که دارای ‌ ایده یک کسب و کار دانش بنیان است، ‌حمایت‌های مختلفی می‌گردد‌ تا زمانی که شرکت او به مرحله رشد برسد. البته پس از این مرحله نیز حمایت‌ از کسب وکارها ادامه خواهد داشت.

عضو هیات رئیسه پارک علم و فناوری شریف ادامه داد: علاوه بر این ‌پارک‌های علم و فناوری می‌توانند، خدمات قانونی مانند معافیت‌های مالیاتی نیز ارائه بدهند. ‌‌

وی با اشاره به اینکه برخی پارک‌های علم و فناوری دانشگاهی  هستند، توضیح داد: اتصال پارک‌های علم و فناوری به بدنه دانشگاه نیز یکی دیگر از مزیت‌های پارک‌های علم و فناوری است.‌ این ارتباط سبب می‌گردد که دانشجو، استاد و فارغ التحصیلان دانشگاه ‌ جذب برنامه‌های کارآفرینی شوند.

به گفته جعفر به این شکل ‌ پارک‌های علم و فناوری مانند کاتالیزورعمل می‌کنند تا بخشی از دانشجویان یا فارغ التحصیلان دانشگاه راحت‌تر جذب فضای کارآفرینی و فناوری شوند.

مدیر مرکز کارآفرینی پارک علم و فناوری شریف درباره دستاوردهای پارک‌های علم و فناوری نیز بیان کرد:‌ این پارک‌ها به دلیل زنجیره حمایتی کاملی که دارند، خیلی خوب توانسته‌اند شرکت‌های بالغ را نیز با خود همراه کنند. به همین دلیل ‌طیفی از شرکت‌های دانش بینان در پارک‌های علم و فناوری کشور مستقر هستند.

میزبانی از 330 شرکت نوپا

زنجیره کامل حمایت | کاتالیزورهای کسب و کار  

وی با اشاره به اینکه 51 پارک علم و فناوری در کشور فعالیت می‌کنند، گفت: بودجه این‌ پارک‌ها از سوی وزارت علوم مشخص می‌گردد. اما پارک‌های علم و فناوری می‌توانند درآمدزایی نیز داشته باشند.

عضو هیات رئیسه پارک علم و فناوری شریف با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری در بحث اشتغال‌زایی و حمایت از شرکت‌های تحت پوشش نیز تلاش می‌کنند، توضیح داد: برای نمونه تاکنون‌ پارک علم و فناوری شریف  به شکل گیری ‌ حدود 188 استارت‌آپ کمک کرده‌ است.‌

جعفر با اشاره به اینکه‌‌ در پارک‌ علم و فناوری شریف تاکنون میزبان 330 شرکت‌‌ نوپا نیز ‌بوده‌ایم، ادامه داد: این‌ها شرکت‌های تازه تاسیسی هستند که ما به آنها خدمات مختلف ارائه کرده‌ایم تا بتواند سه سال بحرانی ابتدایی کسب و کار خود را با موفقیت پشت سر بگذارند.

به گفته وی ‌70 شرکت‌ بالغ نیز عضو پارک علم و فناوری شریف هستند‌.

[ad_2]
منبع

درباره ی webmaster7

مطلب پیشنهادی

عکس | قدس شریف در اختیار مسلمانان قرار می‌گیرد و دنیای اسلام آزادی فلسطین را جشن خواهد گرفت

[ad_1] حساب ایکس (توییتر) Khamenei.ir دقایقی پیش جمله‌ای از رهبر معظم انقلاب را به زبان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *