سرعت اینترنت ۸۰برابر می‌گردد

[ad_1]

عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه هیأت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: در آخرین جلسه هیأت مقررات رادیویی اتحادیه بین المللی مخابرات یا همان RRB، استارلینک مکلف به همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای خود شد. اگر استارلینک قواعد سرزمینی ما را قبول کند، می‌تواند در ایران خدمات منظومه ماهواره‌ای خود را ارائه دهد.
زارع پور با تاکید بر این‌که سرعت ۸۰ برابری اینترنت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ادامه داد: به زودی شهرهایی که اسامی آنها اعلام می‌گردد، از سرعت‌های نزدیک به ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه برخوردار می‌شوند و اگر این اتفاق بیفتد، سرعت اینترنت همراه هم ارتقاء پیدا می‌کند.
او افزود: حتی اگر نسل چهارم هم بخواهد حداکثر سرعت را در اختیار مشترکان قرار بدهد، باید با فیبر نوری باشد که این کار بزرگ زیرساختی، به زمان نیاز دارد و با پیگیری هفتگی به سرانجام نمی‌رسد.

قطع اینترنت در غزه برای سانسور شدید
بارها به دلیل حمله‌های اسرائیل اینترنت و مخابرات در جنوب غره قطع شده‌است. رسانه‌های فلسطینی از قطع مخابرات و اینترنت در جنوب نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی بارها خبر دادند. شرکت مخابرات فلسطین پالتل گفت« تمام خدمات ارتباطی و اینترنتی در نوار غزه به‌دلیل قطع مجدد مسیرهای بین‌المللی،چندین بار کامل مسدود شده است.» این شرکت طی بیانیه ای کوتاه در ایکس نوشت: «ما متأسفیم که قطع کامل کلیه خدمات ارتباطی و اینترنتی با نوار غزه را به دلیل قطع مجدد مسیرهای بین المللی که قبلا دوباره وصل شده بودند، اعلام می‌کنیم.» پیش از این با شدت گرفتن حمله‌‌ها از سوی رژیم صهونیستی اینترنت غزه قطع شده بود که شرکت پالتل اعلام کرد که خدمات مخابراتی و اینترنت به تدریج در غزه بازیابی شده است. همزمان با قطع شدن اینترنت در غزه سازمان‌های حقوق بشری از جمله عفو بین‌الملل و دیده‌بان حقوق بشر هشدار داده بودند که فقدان ارتباطات در این منطقه مانع از تلاش‌ها برای مستندسازی جنایات جنگی و سایر تخلفات می‌گردد. سازمان عفو بین الملل روز گذشته نیز نسبت به سانسور مطالب مربوط به فلسطین در ایکس(توییتر) و اینستاگرام همزمان با «بحران فاجعه‌بار در غزه»، هشدار داده بود.

تجهیز گوگل مپ به  هوش مصنوعی
گوگل مپس (Google Maps) در چند وقت آینده به چندین قابلیت هوش مصنوعی از جمله یک نمای همه جانبه جدید برای نمایش مسیر مجهز می‌گردد. طبق پست وبلاگ گوگل، هنگامی که کاربران مسیری برای رانندگی، پیاده روی یا دوچرخه سواری دریافت می‌کنند، گوگل مپس حالا یک «تجربه چند بعدی» به آنها ارائه می‌کند که می‌تواند مسیر دوچرخه، پیاده روها، تقاطع و مکان‌های پارک را در طول مسیر نشان دهد. این تجربه همه جانبه در حال حاضر برای کاربران اندروید وiOS برخی شهرهای مهم جهان از جمله آمستردام، لاس وگاس، لندن، لس آنجلس، نیویورک، پاریس و توکیو ارائه شده است. همچنین از طریق یک نوار جدید می‌توانید اطلاعات مربوط به کیفیت هوا را نیز مشاهده کنید و با کمک هوش مصنوعی(Artificial Intelligence) میتوان مشخص کرد که دریک زمان معین چندخودرو ممکن است درجاده ومسیر شما حضورداشته باشند.
 
ارائه جهت یابی دقیق تر با گوگل مپس
علاوه بر این نمای همه جانبه برای مسیرها، جست وجو با Live View اکنون جایگزینLens در مپس شده است. سیستم جدید از هوش مصنوعی و واقعیت افزوده استفاده می‌کند تا جهت یابی دقیقی را به کاربران ارائه کند. با وجود این قابلیت، زمانی که روی آیکن لنز نوار جست‌وجو ضربه بزنید، در مورد دستگاه‌های خودپرداز، ایستگاه‌های حمل و نقل، رستوران ها، کافی شاپ‌‌ها و فروشگاه‌های اطراف خود اطلاعاتی به صورت AR ارائه می‌گردد. گوگل(Google) همچنین رنگ‌های نقشه خود را نیز به روز کرده است و اکنون ساختمان‌‌ها و جزئیات خطوط بزرگراه‌‌ها بسیار واقعی تر دیده می‌گردد. این به روزرسانی‌‌ها طی ماه‌های آینده در ۱۲ کشور از جمله آمریکا، کانادا، فرانسه و آلمان منتشر خواهند شد. درنهایت، گوگل می‌گوید که رانندگان خودروهای برقی در اندروید و iOS اکنون اطلاعات مفیدتری درباره ایستگاه‌های شارژ خود دریافت خواهند کرد.

هشدار گوشی‌های چینی به گوگل پلی!
تعدادی از تلفن‌های هوشمند ساخت چین، هشدار عجیبی را نشان می‌دهند که مدعی است اپلیکیشن گوگل، مخرب است و باید فورا حذف گردد. به گزارش «نبض فناوری»، گزارش‌های متعدد مدعی شده‌اند بعضی از تلفن‌های هوشمند و تبلت‌های ساخت شرکت‌های چینی هواوی، آنر و ویوو، همگی هشدار «تهدید امنیتی» را نمایش داده و اپلیکیشن گوگل را به عنوان «تروجان اس ام اس-پی ای» شناسایی می‌کنند. درجزئیات این هشدار، توضیح داده شده که اپلیکیشن گوگل به طور مخفیانه پیامک ارسال می‌کند و می‌تواند به کاربر آسیب مادی وارد کند یا اطلاعات خصوصی کاربر را سرقت کند. این هشدار به کاربران توصیه می‌کند فورا این اپلیکیشن را حذف کنند. گوگل در بیانیه‌ای به وبسایت بلیپینگ کامپیوتر، اعلام کرد که این هشدار توسط«پلی پروتکت»(Play Protect) ارسال نشده است و کاربران باید آن را با کسانی که این دستگاه‌ها را ساخته‌اند(یعنی هواوی، ویوو و سازندگان دیگر گوشی) در میان بگذارند. سخنگوی گوگل اعلام کرد: این هشدارامنیتی توسط «گوگل پلی پروتکت» ارسال نشده است و به نظر می‌رسد از دستگاهی است که دارای گواهی «پلی پروتکت» نیست و به دانلود رسمی اپلیکیشن‌های اصلی گوگل از فروشگاه پلی استور دسترسی ندارد.

حل تکالیف علمی با گوگل !
موتور جست‌و‌جوی گوگل حالا فراتر از قبل خودش رفته و آنقدر باهوش‌ شده که می‌تواند سؤال‌های پیچیده ریاضی و فیزیک شما‌ را نیز حل کند و تحویلتان دهد. موتور جست‌و‌جوی گوگل حالا فراتر از قبل خودش رفته و آنقدر باهوش‌ شده که می‌تواند سؤال‌های پیچیده ریاضی و فیزیک شما‌ را نیز حل کند و تحویلتان دهد. بنا بر پستی که به تازگی در بلاگ گوگل منتشر شده، این شرکت، موتور جست‌و‌جو و ابزار لنزش را با ویژگی‌هایی جدید برای کمک به تجسم و حل‌کردن پرسش‌ها در موضوعات سختی چون هندسه، فیزیک، مثلثات و حسابان به‌روز کرده است. با این آپدیت، برای دست‌یابی به جوابِ درست و راه‌حل قدم‌به‌قدم، کافی است که یک معادله را در نوار جست‌و‌جو تایپ کنید یا از آن با ابزار لنز یک عکس بگیرید. این ویژگی امکان فهم صورت‌مسئله‌ را نیز دارد. برای نمونه،‌ سرویس مذکور می‌تواند مفاهیم فیزیک دبیرستان مثل شتاب متوسط را با استفاده از معادله مرتبط توضیح دهد. راه دیگر دسترسی به ویژگی حل‌کننده مسائل ریاضی، تایپ کردن عبارت Math Solver در موتور جست‌وجو است؛ باید خاطر نشان کرد که این کار هم‌اکنون فقط در نسخه دسکتاپ گوگل ممکن است و تا پایان سال جاری به نسخه گوشی می‌آید. دیگر قابلیت کاربردی جدید، حل‌کننده مسائل هندسه است. از آنجا که حل کردن سؤالات هندسه نیاز به مقدار قابل‌توجهی تجسم فکری دارد، لنز هم‌اکنون می‌تواند هردو بخش تجسمی و متنی اینگونه پرسش‌ها را پاسخ دهد. با این همه، به گفته رابرت وانگ، مدیر محصول گوگل، ویژگی حل مسائل هندسه «تا زمانی که در نهایت طیف گسترده‌تری از سؤالات هندسی» را پشتیبانی کند، تنها امکان حل برخی سؤالات مرتبط با مثلث مانند یافتن محیط و مساحت آن یا استفاده از نظریه فیثاغورث برای یافتن ضلع‌ها در یک مثلث قائم‌الزاویه را دارد. دو بخش حل‌کننده هندسه و فیزیک، از مدل مام یا Multitask Unified Model خود گوگل بهره می‌برند؛ این الگوریتم توانایی فهم طیف خاصی از دستورهای متنی با فرمت‌های مختلفی چون متن، تصویر و ویدئو را دارد. به گفته وانگ، با این‌ کار سیستم قادر است سؤالات را تحلیل کند و سپس پاسخ‌های دقیق و قدم‌به‌قدم را ارائه دهد.

استفاده از هوش مصنوعی خاص توسط غول فناوری چینی
غول فناوری چینی علی بابا  اعلام کرد که مدل هوش مصنوعی تونگی کیانون خود را به روز رسانی و مجموعه ای از مدل‌های هوش مصنوعی خاص صنعت را منتشر کرده است. به گزارش رویترز، بازوی محاسبات ابری علی بابا در کنفرانس سالانه خود در هانگژو گفت Tongyi Qianwen ۲.۰ دارای صدها میلیارد پارامتر است(معیاری که برای اندازه گیری قدرت مدل هوش مصنوعی استفاده می‌گردد) و آن را به یکی از قدرتمندترین مدل‌های هوش مصنوعی در جهان با این معیار تبدیل می‌کند. همچنین اعلام کرد که ۸مدل هوش مصنوعی را برای صنایع سرگرمی، مالی، بهداشت و درمان و صنایع حقوقی راه اندازی کرده است. مقامات چین اخیرا تلاش‌‌ها را برای حمایت از شرکت‌های توسعه دهنده هوش مصنوعی تسریع کرده اند، زیرا این فناوری به طور فزاینده ای به کانون رقابت با ایالات متحده تبدیل می‌گردد. این ارتقا تنها ۶ماه پس از عرضه اولیه این مدل انجام می‌گردد که نشان دهنده سرعت رقابت شرکت‌های فناوری برای کنترل بازار نوپا و در حال گسترش هوش مصنوعی چین است. هلدینگ تنسنت ماه گذشته گفت که چین در میانه جنگ صدها مدل قرار دارد و بیش از ۱۳۰مدل در بازار وجود دارند. تنسنت گفت که هوش مصنوعی Hunyuan بیش از ۱۰۰میلیارد پارامتر دارد و درپردازش زبان چینی از مدل جی پی تی-۴ شرکت اپن ای آی فراتر رفته است. مدل جی پی تی-۳ شرکت اپن ای آی تحت حمایت مایکروسافت حاوی ۱۷۵میلیارد پارامتر در سال۲۰۲۰ و مدل ال لاما۲ متا دارای ۷۰میلیارد پارامتر در سال۲۰۲۳ بود. مدل‌های خاص صنعت علی بابا با ارائه ابزارهای اختصاصی برای ایجاد تصاویر، نوشتن کد رایانه ای، تجزیه و تحلیل داده‌های مالی و جست‌وجوی اسناد قانونی، روز سه شنبه به صورت آنلاین در دست قرار گرفت. «جوزف سای» بنیانگذار علی بابا در این کنفرانس گفت که حدود نیمی از مدل‌های زبانی بزرگ در چین اکنون بر روی علی بابا کلود اجرا می‌گردد. او گفت که پلتفرم به اشتراک گذاری مدل هوش مصنوعی علی بابا، مدل اسکوپ، اکنون دارای ۲۳۰۰ مدل و ۲.۷ میلیون توسعه دهنده است. علی‌بابا اولین‌بار در ماه آوریل(فروردین-اردیبهشت) تونگی کیانون را معرفی کرد و در آن زمان گفت که مدل زبان بزرگ هوش مصنوعی که مشابه چت جی پی تی است در همه برنامه‌های تجاری یکپارچه خواهد شد.

آپدیت ۲۰۲۳ ویندوز ۱۱  دردسترس  
مایکروسافj به‌روزرسانی۲۰۲۳ ویندوز۱۱، یکی از آپدیت‌های بزرگ‌ این سیستم‌عامل را در‌دسترس قرار داد. ماه گذشته، مایکروسافت قابلیت‌های اصلی نسخه ۲۳H۲ ویندوز۱۱ را منتشر کرده بود؛ ازجمله دستیار هوش مصنوعی کوپایلت، نسخه جدید Snipping Tool، نسخه هوش مصنوعی Paint، پشتیبانی از RGB و نسخه مدرن File Explorer. بدین‌ترتیب، بزرگ‌ترین تغییری که با به‌روزرسانی امشب منتشر شده، حذف سرویس Chat است. بر‌اساس بیانیه مطبوعاتی مایکروسافت، بخش Chat ویندوز۱۱ جایش را به مایکروسافت تیمز داده و تیمز به‌صورت پیش‌فرض در نوار وظیفه در دسترس است. ازاین‌پس، وقتی روی مایکروسافت تیمز کلیک کنید، شاهد پنجره کوچکی خواهید بود که دسترسی به چت‌ها و تماس‌ها را امکا‌‌ن‌پذیر می‌کند. نسخه اولیه مایکروسافت تیمز تا حد زیادی با ویندوز۱۱ ادغام شده بود و نمی‌شد به‌راحتی از بخش تسک‌بار حذفش کرد. برای حذف‌کردن آیکن تیمز مجبور بودید وارد منو تنظیمات شوید. Chat همیشه بخشی سردرگم‌کننده در ویندوز۱۱ محسوب می‌شد و در کمال تعجب صرفا در‌دسترس کاربران عادی قرار می‌گرفت. این در حالی است که اکثر کاربران Chat مشغول استفاده از نسخه سازمانی مایکروسافت تیمز بودند.

مراقب هکرها در این مکان‌ها باشید
هک موبایل با استفاده از اینترنت عمومی در مکان‌هایی مانند پاساژ، مراکز تجاری و … یکی از خطراتی است که ما را تهدید می‌کند. علیرضا طباطبایی هاشمی، کارشناس و وکیل سایبری با هشدار نسبت به استفاده از اینترنت وای فای رایگان گفت: یکی از مواردی که می‌تواند مخاطرات بسیاری برای مردم داشته باشد  طباطبایی هاشمی  با بیان  اینکه استفاده از اینترنت عمومی در مکان‌هایی مانند پاساژ، مراکز تجاری و… است. استفاده از اینترنت رایگان می‌تواند مخاطرات جدی برای شهروندان داشته باشد، گفت: بسیاری از مواقع هکر‌ها و کسانی که دنبال دسترسی به اطلاعات شما هستند، شرایطی را فراهم می‌کنند که شما به اینترنت وای فای آنها متصل شوید و در واقع ترافیک شبکه شما به وای‌فای آنها منتقل گردد. اتصال به وای‌فای آنها موجب می‌گردد مدیریت وای فای بدون این‌که افراد متوجه شوند تمام ترافیک شبکه‌ها را شنود کند؛ به این معنا که هکر به تمام درخواست‌هایی که فرد ارسال و دریافت کرده دسترسی پیدا می‌کند چراکه هر آنچه که در اینترنت جست‌وجو می‌گردد را دیده و می‌تواند کنترل کند؛ حتی هکر‌ها می‌توانند به رمز‌هایی که برای ورود به اینترنت بانک، ایمیل و … وارد می‌گردد، دسترسی داشته باشد. ‌برخی سایت‌ها از پروتکل‌های امنیتی استفاده کرده و امکان مشاهده رمز و پسورد را برای شخص شنودکننده سخت می‌کند، اما هکر‌ها با کمی تلاش می‌توانند به پسورد‌ها دسترسی پیدا کنند. نکته مهم دیگر این است که زمانی که افراد به اینترنت رایگان متصل هستند، امکان این‌که هکر بتواند گوشی تلفن همراه را آلوده کند، بیشتر فراهم شده و با نصب بدافزار روی گوشی به رمز‌ها و اطلاعات ذخیره و استفاده شده در گوشی دسترسی پیدا می‌کند. 

اندروید۱۳ محبوب‌ترین نسخه  
اندروید۱۳ با رشد ۷.۴درصدی سهمش در دستگاه‌های اندرویدی در مدت چهار ماه گذشته، به محبوب‌ترین نسخه این سیستم عامل تلفن همراه تبدیل شده است.  گوگل با داده‌های جمع آوری شده تا اول اکتبر سال۲۰۲۳، آمار توزیع نسخه اندروید را از طریق «اندروید استودیو» به‌روز کرد. این آمار نشان داد که اندروید۱۳ با سهم ۲۲.۴ درصدی در دستگاه‌های اندرویدی، محبوب‌ترین نسخه این سیستم عامل شده و در مدت چهار ماه از زمان آخرین انتشار آمار توزیع نسخه‌های اندروید، رشد ۷.۴ درصدی داشته است. باتوجه به این که اندروید۱۳، بیش از یک سال است که عرضه شده، میزان پذیرش این سیستم عامل چشمگیر بوده است. این به احتمال زیاد به دلیل عرضه دستگاه‌های بیشتر با اندروید۱۳ و ارتقای بسیاری از تلفن‌های اندرویدی رده پایین به این نسخه بوده است. با انتشار عمومی اندروید۱۴، روند رشد اندروید۱۳، ممکن است آهسته گردد. اندروید۱۱ دومین نسخه محبوب است اما سهم آن از ۲۳.۱درصد، به ۲۱.۶درصد کاهش پیدا کرده است. اندروید ۱۰، سومین نسخه محبوب سیستم عامل اندروید است. اندروید۱۱ با وجود کاهش ۱.۷درصدی سهمش، همچنان در ۱۶.۱درصد از دستگاه‌هایی که تا اول اکتبر سال۲۰۲۳ به پلی استور دسترسی داشتند، کار می‌کرد. اندروید۱۲ هم که شاهد کاهش سهمش از ۱۶.۳درصد، به ۱۵.۸درصد بود، چهارمین نسخه محبوب اندروید به شمار می‌رود. مشاهده سهم ۱۰.۵درصدی اندروید۹، مایوس کننده است. دستگاه‌های مجهز به این نسخه سیستم عامل اندروید، به پایان سیکل عمر خود رسیده و احتمالا به‌روزرسانی جدیدی دریافت نخواهد کرد. بنابراین، آمار آنها ثابت می‌ماند یا به تدریج کاهش پیدا می‌کند زیرا کاربران، گوشی‌ها و تبلت‌های خود را به مدل‌های جدیدتر ارتقا می‌دهند. عدم ارائه آمار توزیع اندروید۱۴ تعجب آور نیست، زیرا نسخه باثبات آن چند روز است که منتشر شده است. براساس گزارش وبسایت اندروید پلیس، بسیاری از شرکت‌های سازنده دستگاه‌های اندرویدی اکنون قول پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌تر برای دستگاه‌های خود را داده‌اند. آنها باید روی سرعت عرضه نسخه‌های جدید نرم‌افزار گوشی هم کار کنند. به عنوان مثال، از زمان انتشار عمومی اندروید۱۴ در ابتدای اکتبر، فقط گوشی‌های منتخب سامسونگ و شیائومی، اندروید۱۴ را دریافت کرده  است.

ساخت وسیله تولید برق با استفاده از سی دی‌های قدیمی

در این ویدئوی آموزش و جالب روشی ساده و بی دردسر برای تولید برق با سی‌دی قدیمی و شارژکردن گوشی با آن را خواهید دید.

[ad_2]
منبع

درباره ی webmaster7

مطلب پیشنهادی

عکس | قدس شریف در اختیار مسلمانان قرار می‌گیرد و دنیای اسلام آزادی فلسطین را جشن خواهد گرفت

[ad_1] حساب ایکس (توییتر) Khamenei.ir دقایقی پیش جمله‌ای از رهبر معظم انقلاب را به زبان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *